Biszczu, Mam takie same skóry,taki sam wzór ino w OI.I tak jak pisałem do samej poduszki.
Skóra na kierownicę
Zwiń
X
-
-
"biszczu"
no to powiem szczerze że to całkiem inna robota niż co ja widziałem. takie coś to jest to.
widocznie to co ja widziałem to robił jakiś partacz, szkoda że nie porobiłem zjięć
Komentarz
-
A gdzie np można to kupić?Zamieszczone przez piotrek_osnp do 01 można kupić gotowe wyciete z ramionami + takie obszycie jak na fotkach bedzie prawie jak oriZamieszczone przez BiszczuSzacunek za ściegi - normalnie mistrzowska robota
mariuszpolice klawa robota
Komentarz
-
Zamieszczone przez aniolDałem do obszycia i porównanie jest niebo a ziemia i wizualnie i w dotyku.Koszt 150zł.
Witaj :diabelski_usmiech
aniol a mozesz mi dac jakies namiar gdzie dales do obszycia bo chciałbym obszyc podlokietnik
Komentarz
-
... oby, tylko to zakończenie przy "ramionach" kiery :|, zielona nitka ładnie podpasowała pod kuraka, w moim poprzednim szkodniku dałem całość do obszycia, sama kiera u dobrego fachowca to max 200zł, a efekt zupełnie odmienny.Zamieszczone przez pablokinahmiła zabawa a reszta się ułożyZałączone pliki
Komentarz
-
Więc i ja podzielę się moją opinią. Widziałem ten pokrowiec na żywo i moim zdaniem jak zakładać coś takiego to lepiej jeździć bez niczego. Po roku robi się jeszcze brzydszy. Wyżej ktoś tam zachwalał profesjonalne szycie jego, ten pokrowiec jest obszyty na brzegach, w komplecie dostaje się nić, igłę i instrukcję jak to powiązać i cała filozofia tego pokrowca. U siebie zanosiłem się prawie rok z obszyciem bo kasy nie miałem, w końcu się udało, gość wziął 150 ale warto było. Jak bym chciał na gładko to by mnie to kosztowało 130. I polegało to na tym że zawiozłem swoją kierownicę gość dał mi już obszytą i po robocie.Załączone pliki
Komentarz
-
kupiłem skode i miała "to coś" na początku ładnie wyglądało ale szybko się starło a po ostatnich upałach strasznie się zaczyna kleić kierownica więc odradzam
Komentarz
-
...była O1, potem ze 3 wozidła inne i znowu O1...
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72042
www.facebook.com/miodzwarmii
Komentarz
Komentarz